Downloads

Wij zorgen voor het juiste personeel op het juiste moment

Wij zijn aangesloten bij de ABU en zijn NEN4400-1, VCU en SNA gecertificeerd. U kunt hier de diverse certificaten VCU, NEN 4400-1, ABU, SNF downloaden maar ook onze Kamer van Koophandel inschrijving, Flexhome certificering, de CAO voor Uitzendkrachten, DMjob/DMzzp voorwaarden, etc.

Door de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) krijgt u meer mogelijkheden om voor uzelf op te komen bij de verwerking van uw gegevens. Uiteraard werkt de DM-groep (DMjob/DMzzp) daaraan mee. Zie daartoe o.a. ons privacy statement, ons cookiebeleid en onze websitedisclaimer.Op zoek naar een uitdagende functie of mooi project? Schrijf je nu in!

Bellen of appen naar 0180 - 64 54 54 kan natuurlijk ook!

Op zoek naar een uitdagende
baan? Schrijf je in!

Inschrijven

Ben je op zoek naar een mooie functie of uitdagend project of wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten, opdrachten of vacatures, schrijf je dan bij ons in. Wij nemen contact met je op wanneer zich passend werk op jouw vakgebied aandient. Het scheelt je veel zoekwerk, ook als je (nog) niet actief op zoek bent naar iets nieuws, maar je al wel wilt oriënteren. DMjob en DMzzp, sterk in werk!

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC