Daarom DMzzp

DMzzp biedt je vele voordelen zoals mooie projecten, collectiviteitskortingen en contact met collega’s en andere zzp’ers. Daarnaast ondersteunen wij je bij je administratieve zaken. Wij hebben veel ervaring in het bemiddelen van technisch personeel in de metaal en techniek. Als zzp’er lift je mee op ons uitgebreide netwerk. Wij weten als geen ander wat er bij opdrachtgevers speelt maar ook welke opdrachtgevers graag met zzp’ers werken. Via DMzzp kom je gemakkelijker bij een bedrijf binnen dan wanneer je dat zelf zou moeten doen.
Ook lopen we voorop in kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Zo maken wij gebruik van een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst, waardoor opdrachtgevers geen risico lopen op naheffingsaanslagen of boetes.

Als zzp’er krijg je te maken met allerhande zaken die je maar wat graag zou willen uitbesteden: opdrachten vinden, afspraken vastleggen, uren bijhouden, factureren, netwerken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zou het niet fijn zijn als je deze taken kunt overlaten aan een partij die hier verstand van heeft, zodat jij je op je vak kunt concentreren?

Op zoek naar een uitdagende functie of mooi project? Schrijf je nu in!

Bellen of appen naar 0180 - 64 54 54 kan natuurlijk ook!

Op zoek naar uitdagende
projecten? Schrijf je in!

Inschrijven

Ben je op zoek naar een mooie functie of uitdagend project of wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten, opdrachten of vacatures, schrijf je dan bij ons in. Wij nemen contact met je op wanneer zich passend werk op jouw vakgebied aandient. Het scheelt je veel zoekwerk, ook als je (nog) niet actief op zoek bent naar iets nieuws, maar je al wel wilt oriënteren. DMjob en DMzzp, sterk in werk!

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC