Daarom DMzzp

DMzzp biedt je vele voordelen zoals mooie projecten, collectiviteitskortingen en contact met collega’s en andere zzp’ers. Daarnaast ondersteunen wij je bij je administratieve zaken. Wij hebben veel ervaring in het bemiddelen van technisch personeel in de metaal en techniek. Als zzp’er lift je mee op ons uitgebreide netwerk. Wij weten als geen ander wat er bij opdrachtgevers speelt maar ook welke opdrachtgevers graag met zzp’ers werken. Via DMzzp kom je gemakkelijker bij een bedrijf binnen dan wanneer je dat zelf zou moeten doen.
Ook lopen we voorop in kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Zo maken wij gebruik van een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst, waardoor opdrachtgevers geen risico lopen op naheffingsaanslagen of boetes.

Als zzp’er krijg je te maken met allerhande zaken die je maar wat graag zou willen uitbesteden: opdrachten vinden, afspraken vastleggen, uren bijhouden, factureren, netwerken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zou het niet fijn zijn als je deze taken kunt overlaten aan een partij die hier verstand van heeft, zodat jij je op je vak kunt concentreren?

Op zoek naar uitdagende projecten? Schrijf je nu in!

Op zoek naar uitdagende
projecten? Schrijf je in!

Jobalert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten en opdrachten, maak dan hieronder een Jobalert aan. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer zich een nieuw project op jouw vakgebied aanbiedt. Dit scheelt je veel zoekwerk, ook als je (nog) niet actief op zoek bent naar een nieuw project, maar je al wel wilt oriënteren. DMzzp: waar mooie projecten, professionals en transparante bemiddeling samenkomen.

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC