Daarom DMjob

DMjob heeft, als technisch uitzendbureau van de DM-groep, haar roots in de Metalektro. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring in het uitzenden van vakmensen in de regio Zuid-Holland. Afhankelijk van je beroep en ervaring kunnen wij je plaatsen bij onze opdrachtgevers in de scheepsbouw, tank- en jachtenbouw, constructiebouw, machinebouw, elektrotechniek en industrie.

Voor ons is uitzendwerk écht mensenwerk. Niet alleen omdat we een goede match tot stand willen brengen, maar ook omdat we persoonlijk contact echt belangrijk vinden. We willen graag weten wie je bent en wat je motiveert. We koppelen je niet zomaar aan een opdrachtgever, we gaan voor een langdurige samenwerking, we gaan voor een klik!

Wij staan open voor iedereen, ongeacht bijvoorbeeld afkomst, geloof, geslacht of leeftijd. Zonder enig onderscheid. Wij zitten in een kleurrijke branche en hebben een grote staat van dienst als het gaat om het vinden van duurzaam werk voor vakmensen. Daarnaast vinden wij jouw veiligheid op het werk heel belangrijk. Wij zijn dan ook VCU-gecertificeerd en zorgen dat je voor de uitvoering van risicovol werk goed opgeleid en gekwalificeerd bent.

Ook als je eenmaal aan het werk bent, heb je regelmatig contact met DMjob. Elke zes weken bezoeken we onze uitzendkrachten op de werkvloer. Gewoon om te zien hoe het met je gaat en of je het naar je zin hebt. Om vragen te beantwoorden. Of om alvast te overleggen over een nieuwe plaatsing.

Uiteraard wil jij ook weten wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Bel of mail of – heel ouderwets – kom even langs! Onze deur staat altijd voor je open!

DMjob zoekt jou, DMjob is er voor jou!


Op zoek naar een uitdagende baan? Schrijf je nu in!

Op zoek naar een uitdagende
baan? Schrijf je in!

Jobalert

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Vul onderstaand formulier in en je krijgt meldingen van nieuwe vacatures in je mailbox.

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC