Daarom DMjob

DMjob heeft, als technisch uitzendbureau van de DM-groep, haar roots in de Metalektro. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring in het uitzenden van vakmensen in de regio Zuid-Holland. Afhankelijk van je beroep en ervaring kunnen wij je plaatsen bij onze opdrachtgevers in de scheepsbouw, tank- en jachtenbouw, constructiebouw, machinebouw, elektrotechniek en industrie.

Voor ons is uitzendwerk écht mensenwerk. Niet alleen omdat we een goede match tot stand willen brengen, maar ook omdat we persoonlijk contact echt belangrijk vinden. We willen graag weten wie je bent en wat je motiveert. We koppelen je niet zomaar aan een opdrachtgever, we gaan voor een langdurige samenwerking, we gaan voor een klik!

Wij staan open voor iedereen, ongeacht bijvoorbeeld afkomst, geloof, geslacht of leeftijd. Zonder enig onderscheid. Wij zitten in een kleurrijke branche en hebben een grote staat van dienst als het gaat om het vinden van duurzaam werk voor vakmensen. Daarnaast vinden wij jouw veiligheid op het werk heel belangrijk. Wij zijn dan ook VCU-gecertificeerd en zorgen dat je voor de uitvoering van risicovol werk goed opgeleid en gekwalificeerd bent.

Ook als je eenmaal aan het werk bent, heb je regelmatig contact met DMjob. Elke zes weken bezoeken we onze uitzendkrachten op de werkvloer. Gewoon om te zien hoe het met je gaat en of je het naar je zin hebt. Om vragen te beantwoorden. Of om alvast te overleggen over een nieuwe plaatsing.

Uiteraard wil jij ook weten wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Bel of mail of – heel ouderwets – kom even langs! Onze deur staat altijd voor je open!

DMjob zoekt jou, DMjob is er voor jou!


Op zoek naar een uitdagende functie of mooi project? Schrijf je nu in!

Bellen of appen naar 0180 - 64 54 54 kan natuurlijk ook!

Op zoek naar een uitdagende
baan? Schrijf je in!

Inschrijven

Ben je op zoek naar een mooie functie of uitdagend project of wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten, opdrachten of vacatures, schrijf je dan bij ons in. Wij nemen contact met je op wanneer zich passend werk op jouw vakgebied aandient. Het scheelt je veel zoekwerk, ook als je (nog) niet actief op zoek bent naar iets nieuws, maar je al wel wilt oriënteren. DMjob en DMzzp, sterk in werk!

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC