Voor uitzendkrachten

Wij zorgen voor het juiste personeel op het juiste moment


DMjob heeft kennis van de lokale markt, kent de meeste opdrachtgevers persoonlijk en wil jou graag leren kennen, om op die manier een zo goed mogelijke match te kunnen maken. Daarom willen wij graag weten wat je zoekt, kunt en verwacht. Wij gaan voor een win-win situatie, jij ook? Via deze link kun je je bij ons inschrijven, wij kijken ernaar uit kennis met je te maken!

Heb je al een leuke vacature gezien en wil je daar direct op reageren? Dat kan ook! Solliciteer via de werkvinder op de vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

DMjob is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), een grote brancheorganisatie voor uitzendbureaus. De ABU heeft per 1 januari 2021 de ABU-Fair Employment Code ingevoerd voor leden die arbeidsmigranten bemiddelen. Uitzendbureaus moeten onder meer schriftelijk of digitaal informatie aan werkzoekenden geven in de taal van het land van herkomst over een aantal zaken. Lees meer>

Download de flyer DMjob voor arbeidsmigrant in het [Nederlands] [Engels] [Pools] of [Roemeens].

Op zoek naar uitdagende projecten? Schrijf je nu in!

Op zoek naar uitdagende
projecten? Schrijf je in!

Jobalert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten en opdrachten, maak dan hieronder een Jobalert aan. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer zich een nieuw project op jouw vakgebied aanbiedt. Dit scheelt je veel zoekwerk, ook als je (nog) niet actief op zoek bent naar een nieuw project, maar je al wel wilt oriënteren. DMzzp: waar mooie projecten, professionals en transparante bemiddeling samenkomen.

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC