Voor bedrijven

Bent u op zoek naar flexibel inzetbaar personeel, ontbreekt het u aan tijd om zelf personeel te werven en selecteren, en besteedt u de contractuele en administratieve verplichtingen liever uit, dan bent u bij DMjob en DMzzp aan het juiste adres. Of het nu gaat om uitzendkrachten of zzp’ers; wij zorgen voor de juiste medewerker(s) op het juiste moment. Uw vacature staat binnen één dag op onze website en op verschillende jobboards.
Zoekt u vakkundig flexibel inzetbaar personeel waar u op kunt bouwen meld dan onderstaand uw vacature aan of dien een aanvraag in! Bellen kan natuurlijk ook:
0180 – 64 54 50.

OP ZOEK NAAR HOOGWAARDIGE VAKMENSEN?

Dien een aanvraag in!


Wij streven er naar de beste vakkrachten voor u vinden in de metaal en industrie. Vakkrachten met de juiste kennis, vakmanschap en een goede arbeidsethos. We bemiddelen in vaste banen en tijdelijke functies, voor enkele weken maar ook voor projecten voor langere tijd. Van zzp’ers tot uitzendkrachten, van jongeren met talent tot topvaklui. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is een aanvraag indienen. Wij zorgen voor de rest!

Op zoek naar hoogwaardige vakmensen? Dien een aanvraag in!

Op zoek naar hoogwaardige
vakmensen? Dien een aanvraag in!

Vacature aanmelden / werkaanvraag indienen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen? Wilt u meer weten over het inhuren van goede uitzendkrachten en/of ZZP’ers? Vul dan vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC