Daarom DMjob

DMjob heeft, als technisch uitzendbureau van de DM-groep, haar roots in de Metalektro. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de scheeps-, constructie-, jacht- en machinebouw, elektrotechniek en industrie.

Onze kernwaarden onderscheiden ons in een markt die, ondanks de verdergaande flexibilisering, belang hecht aan een duurzame relatie die gebaseerd is op vertrouwen en persoonlijk contact:

  • Specialistisch (markt- en vakkennis)
  • Ervaren (ruim 50 jaar)
  • Betrouwbaar (transparant, afspraak is afspraak)
  • Menselijk (human to human, anti-discriminatie, veiligheid)
  • Servicegericht (klant is koning)

Als werkgever van goede technische vakmensen zorgen wij voor de juiste man op de juiste plaats. Uw vraag is onze uitdaging!

Wij worden gedreven door nieuwsgierigheid en zijn oplossings- en resultaatgericht. Wij verdiepen ons in uw processen en begrijpen uw behoefte aan vakkundig, flexibel en betrouwbaar flexpersoneel. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u op het juiste moment over goede vakmensen kunt beschikken, harde werkers met een goede arbeidsethos, gemotiveerd en passend bij uw bedrijf(scultuur). Wij staan open voor iedereen, ongeacht bijvoorbeeld afkomst, geloof, geslacht of leeftijd. Zonder enig onderscheid. Wij zitten in een kleurrijke branche en hebben een grote staat van dienst als het gaat om het vinden van duurzaam werk voor vakmensen. Daarnaast vinden we de veiligheid op het werk heel belangrijk. Wij zijn dan ook VCU gecertificeerd en zorgen dat onze vakmensen voor de uitvoering van risicovol werk goed opgeleid en gekwalificeerd zijn. Wij houden ons aan alle wet- & regelgeving; reden waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken rondom compliance en governance.

Op zoek naar hoogwaardige vakmensen? Dien een aanvraag in!

Op zoek naar hoogwaardige
vakmensen? Dien een aanvraag in!

Vacature aanmelden / werkaanvraag indienen

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen? Wilt u meer weten over het inhuren van goede uitzendkrachten en/of ZZP’ers? Vul dan vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onze opdrachtgevers


Huisman
Jules Goossens
PonCat
HSM
Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC