Vacature Coating inspecteur

Back to Berichten

Vacature Coating inspecteur

Voor een van onze klanten in het midden van het land zoeken wij een COATING INSPECTEUR.

Deze coating inspecteur verricht uitvoerende werkzaamheden op het gebied van controle van kwaliteit in de metaalconservering en zorgt ervoor dat een grondstof, halfproduct of eindproduct aan de procedurele en klantspecifieke eisen voldoet. De werkzaamheden hebben een inspecterend, registrerend, signalerend, ondersteunend en adviserend karakter.

De juiste kandidaat:
• is verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van grondstoffen, half- en eindproducten.
• werkt volgens de instructies en werkmethoden van de onderneming en doet voorstellen tot verbetering.
• stelt kwaliteitsprotocollen en –plannen op en voert metingen uit om te beoordelen of de behaalde kwaliteit voldoende is en conform specificatie en stelt hierover rapportages op.
• rapporteert geconstateerde afwijkingen in kwaliteit aan de vestigingsleider en adviseert de vestigingsleider over te nemen correctieve acties.
• geeft vanuit zijn deskundigheid instructies en handreikingen aan de uitvoerende medewerkers en motiveert deze instructies met betrekking tot de kwaliteitsnorm van de metaalconservering.
• plant kwaliteitsinspecties door externen, ontvangt en begeleidt deze externe inspecteurs en verzorgt indien nodig de verslaglegging van deze inspecties.
• zorgt voor het tijdig onderhouden en calibreren van de aanwezige meetmiddelen, signaleert eventuele onregelmatigheden hieraan en adviseert de vestigingsleider m.b.t. reparatie, vervanging en aanschaf van meetmiddelen.

Heb jij mbo-4 werk- en denkniveau en minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke functie? Heb je algemene basiskennis van stralen en spuiten/coaten met bijbehorende normen, kennis van oppervlaktebehandeling en metaalconservering, Nace level 2 en/of FROSIO, kennis van oude en nieuwe technieken m.b.t. het vakgebied en kun je zelfstandig inspecties, steekproeven en metingen uitvoeren?

Is jouw interesse gewekt en denk jij dé kandidaat voor deze interessante functie te zijn? Neem contact op met Ricardo de Waard via 06 8352 5407 voor meer informatie of mail direct je cv naar cv@dmjob.nl.

#vacature #coating #inspecteur #functie

Back to Berichten